Baggrund

 

Goloo ApS blev stiftet i 2008 af ægteparret Helle og Izac Ron, som en iværksættervirksomhed. Det startede med en ide om at udvikle en oppustelig engangspotte til børn. Den første prototype blev udviklet hjemme i køkkenet og førte siden til international patentering.

Da et nært familiemedlem blev alvorligt syg oplevede iværksætterparret, hvor ubehagelige gængse bækkener er for skrøbelige og afkræftede mennesker, og tænkte: ”Kan man også bruge ideen til et bækken?” Det kunne man og Softloo blev udviklet og de første produkter blev solgt i 2011.

Efterhånden som iværksætterprocessen blev mere kompliceret og udfordrende, måtte parret søge professional sparring samt finansiel hjælp. Innovation Midt Vest A/S (IMV), i dag BOREAN Innovation A/S blev deres første investorpartner. Siden blev investorkredsen udvidet med yderligere to investorer, nemlig Tasfo Selskaberne A/S samt Welfare Tech Invest.

I de senere år har investorerne sammen med Izac Ron støttet selskabets udvikling via bestyrelsesarbejde. Herunder udvidelse af produktporteføljen med udvikling af yderligere tre produkter inkl. tilhørende patenter, udvikling af en fuldautomatisk produktionsline samt ændring af selskabets form til A/S.

 

I november 2016 købte Izac Ron investorerne ud, for igen at stå i spidsen for selskabets videreudvikling, hvor den igangværende eksport skal være i fokus.

Goloos produkter anvendes i dag på de danske sygehuse og en lang række plejecentre rundt i landet.